Making a tattoo
akauntu_logo234.jpg

Jotta sinäkin voit keskittyä työhön, jota rakastat.

Miten meidän hinnoittelu toimii? 

Akauntun hinnoittelun ja perinteisen tilitoimistohinnoittelun vertailu

Akauntun hinnoittelu perustuu meille tärkeisiin periaatteisiin – läpinäkyvyyteen, ennustettavuuteen ja reiluuteen. Kokoamme palvelupakettimme kiinteän kuukausihinnan avulla aina niin, että yrittäjänä tai yhdistyksen vastuuhenkilönä tiedät, kuinka paljon tulet maksamaan taloushallinnosta nykyisillä tarpeillasi. Samasta syystä olemme sisällyttäneet tavanomaiset veroilmoitukset ja vuosittaiset tilinpäätökset kuukausihintaan kaikissa palvelupaketeissamme. Näin taloushallinnon kulut jakautuvat myös tasaisemmin vuoden ajalle.

Pyrimme aina laatimaan palvelupaketit siten, ettei lisäveloituksia muodostu. Koska haluamme välttää yllättävät kertalaskut ja piilokulut, julkaisemme myös muun hinnastomme läpinäkyvästi. Näin pystyt ennakoimaan lisälaskutuksen määrää, mikäli liiketoimintasi ylittää ennusteet tai haluat ostaa kattavampia palveluita.

Taloushallinnon kustannukset jakautuvat yhteistyömallin mukaan Akauntun toimittamien palveluiden ja Procountor ohjelmistojen välillä. Palvelukokonaisuutemme sisältää kiinteällä kuukausihinnalla sovitut palvelut, jonka lisäksi voit joko helposti päivittää palvelupaketin kokoa tai ostaa yksittäisiä lisäpalveluita lisäveloituksella. Kunhan pääsemme juttusille, katsomme sinulle parhaiten sopivan Procountor-paketin. Procountor taloushallinnon ohjelmistokulut laskuttaa Finago.

YRITYSHINNASTO

Tarjoamme yrityksille kattavia palvelukokonaisuuksia juoksevasta taloushallinnosta vaativaan asiantuntijaneuvontaan. Tutustu edullisiin palvelupakettiesimerkkeihimme ja pyydä tarjous. Pyrimme aina laatimaan palvelupaketit siten, ettei lisäveloituksia muodostu. Mikäli kuitenkin tilaat palveluita, jotka eivät kuulu valitsemaasi pakettiin, löydät niiden hinnat hinnastostamme

 
Online Meeting

TUNTITAKSA

-paketti

19 €/kk

+ Juokseva kirjanpito 55 € / h

+ Tilinpäätöstyö tai muu vaativa kirjanpitotyö 85 € / h
+ A
siantuntijapalvelut 95 € / h

Lisäksi hinnaston mukainen aloitusmaksu.

Hintoihin lisätään ALV.

Pienyrittäjän

Solo

-paketti

Pienelle toiminimelle tai osakeyhtiölle sopiva paketti, jossa taloushallinto hoidetaan Procountor Solo -ympäristössä. Vastuut jakautuvat sinun ja Akauntun välillä tasaisesti, joka mahdollistaa edullisen kuukausihinnan.

84 €/kk

+ ARVONLISÄVERO

Hymyilevä nainen ruokakojussa

108 €/kk

Yrittäjille, joiden yritystoiminta on pientä tai vasta aluillaan, mutta Procountor Solo ei jostain syystä ole sopiva ratkaisu.

 

Akauntu hoitaa yrityksesi juoksevan kirjanpidon ja taloushallinnon, jotta voit keskittyä yrityksesi toiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Tällä paketilla pidät huolen, että yrityksen taloushallinto on kunnossa alusta lähtien. 

PRO

+ ARVONLISÄVERO

-paketti

Pienyrittäjän

mini

MINI PRO-paketin isoveli. Yrittäjille, jotka haluavat taloushallinnon sijaan käyttää aikansa johonkin aivan muuhun.

Pro-palvelukokonaisuudella Akauntu hoitaa yrityksesi juoksevan kirjanpidon ja taloushallinnon täyden palvelun pakettina, jolloin sinulla jää enemmän aikaa omaan työhösi.

178 €/kk

Täyden palvelun

PRO

-paketti

+ ARVONLISÄVERO

Paketeista uljain, jo toiminnan kovaan kasvuun keskittyvälle yritykselle. Tarvitseeko yrityksesi täyden tilitoimistopalvelun lisäksi esimerkiksi talousraporttien laadintaa tai konsultointia sopimusoikeudellisissa asioissa ja verosuunnittelussa?

 

Premium-palvelukokonaisuus sisältää täyden palvelun tilitoimistokokonaisuuden lisäksi asiantuntijapalveluita edulliseen pakettihintaan.

268 €/kk

PREMIUM

PALVELUKOKONAISUUS

+ ARVONLISÄVERO

Tai ehkäpä jotain ihan muuta?

Eikö palvelupakettiesimerkeistämme löytynyt suoraan tarpeisiisi sopivaa settiä? Etsimme mielellämme kanssasi sellaisen kokonaisuuden, joka palvelee sinua parhaiten. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä.

 

YHDISTYSHINNASTO

Tarjoamme yhdistyksille laadukkaita ja monipuolisia taloushallinnon palveluja järkevään kiinteään kuukausihintaan. Tutustu edullisiin palvelupakettiesimerkkeihimme ja pyydä tarjous. Pyrimme aina laatimaan palvelupaketit siten, ettei lisäveloituksia muodostu. Mikäli kuitenkin tilaat palveluita, jotka eivät sisälly valitsemaasi pakettiin, löydät niiden hinnat hinnastostamme

Yhdistys Mini on suunnattu pienille yhdistyksille, joiden liikevaihtoa vastaava luku jää alle 15 000 € / vuosi. Mini-palvelupaketilla huolehdimme pienimuotoisen yhdistyksen taloushallinnosta pitäen kulut samalla mahdollisimman kohtuullisina. Paketti ei edellytä asiakkaalta taloushallinto-ohjelman tilaamista, mutta veloitamme kiinteinä ohjelmistokuluina 15 €/kk.

58 €/kk

Mini

Yhdistys

+ ARVONLISÄVERO

Yhdistykselle, jonka toiminta on jo hieman laajempaa. Pro-palvelujen kokonaisuus nostaa taloushallinnon taakan pois yhdistyksen hallituksen harteilta, jolloin hallitus voi keskittyä itselle tärkeisiin tehtäviin. Pro-palvelukokonaisuus sisältää juoksevan taloushallinnon kattavat palvelut.

108 €/kk

+ARVONLISÄVERO

PRO

Yhdistys

Tarvitseeko yhdistyksenne lakisääteisen kirjanpidon lisäksi talousraportointia tai budjettiseurantaa? Tarvitsetteko tukea avustushakemuksiin ja avustusraportointiin? Onko yhdistyksellä palkanlaskentaa? Premium-palvelukokonaisuudella tarjoamme muun muassa näitä asiantuntijapalveluita kiinteään kuukausihintaan.

168 €/kk

+ ARVONLISÄVERO

PREMIUM

Yhdistys

Jäikö jokin mietityttämään?

Kaikki yhdistykset eivät sovi samaan taloushallinnon muottiin. Mikäli valmiit palvelupakettiesimerkimme eivät istu yhdistyksesi tarpeisiin, ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus.

HINNASTO YKSITYISHENKILÖILLE

YKSITYISHENKILÖILLE SUUNNATTUJEN PALVELUIDEN HINTOIHIN SISÄLTYY 24% ARVONLISÄVERO.

 

Palkkapalvelut   30 € / palkka

Yksityisen työnantajan palkanlaskenta ja viranomaisilmoitukset. Kysy tarjousta säännöllisestä palkanlaskennasta!

Veropalvelut   121 € / tunti

Laadimme tuntilaskutuksella tuloveroilmoituksen tai hoidamme muita verotukseen liittyviä asioita puolestasi.

Laskujen maksupalvelu
Hoidamme henkilökohtaiseen talouteesi liittyvän laskujen tarkastuksen ja maksun sovittuun hintaan.

Muut lisäpalvelut

Tarvitsetko taloushallinnon osaamista tehtävään, jota emme ole tässä maininneet? Ota yhteyttä ja katsotaan mitä voimme tehdä!

Yksityishenkilöille tarjotut palvelut aina räätälöidysti.