MITÄ ME TARJOAMME?

Kirjanpito ja palkanlaskenta

Onko kirjanpito tai palkanlaskenta sinulle vain lain vaatimaa pakkopullaa? Ärsyttääkö, kun varsinaisen toiminnan ja intohimosi sijaan, käytät aikaa pähkäilemällä taloushallinnon kiemuroita? Meille Akauntussa taloushallinto on intohimo ja kouluttaudumme jatkuvasti yhä paremmiksi siinä. Tarjoamme sähköistä taloushallintoa Finagon Procountor-ohjelmistolla, jolloin saat nykyaikaisen taloushallinnon ohjelmiston hyödyt asiantuntevan palvelun lisäksi.

Sähköisen taloushallinnon tärkeimmät edut ovat taloustilanteen reaaliaikainen seurantamahdollisuus ja rutiinien automatisointi. Pääset omilla tunnuksilla katsomaan kirjanpidon ja laskutuksen tilanteen aina kun tahdot. Sähköisten laskujen pitkälle automatisoitu käsittely ja rutiinikirjaukset hoituvat tehokkaasti, jolloin säästyy niin yrittäjän kuin tilitoimiston aikaa. Palkanlaskennan ja kirjanpidon vaatimat viranomaisilmoitukset hoituvat myös kätevästi sähköisesti.

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa myös paperimapeista luopumisen. Halutessasi voit tulostaa minkä tahansa tositteen järjestelmästä mutta niitä ei enää tarvitse eikä kannatakaan säilyttää paperilla. Tilintarkastuskin hoituu kätevästi antamalla tilintarkastajalle oikeudet nähdä kirjanpito Procountor-järjestelmässä. Procountorissa kirjanpitoaineisto on aina järjestyksessä ja saatavilla. Suurin osa ostolaskuista on nykyisin saatavissa verkkolaskuina, jolloin ne siirtyvät automaattisesti  taloushallinnon järjestelmään. Paperisia tositteita tai kuitteja ei tarvitse lähettää tai tuoda meille. Riittää, että otat tositteesta valokuvan tai skannauksen ja lähetät sen meille tai syötät itse Procountoriin.

Suosittelemme sähköisen taloushallinnon käyttöönottoa uusille ja olemassaoleville yrityksille ja yhteisöille. Ota yhteyttä, jotta voimme tehdä juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen.

ÄLYKKÄÄT TYÖVÄLINEET

Miksi Procountor?

Olemme valinneet taloushallinnon ohjelmistoksi Finago Procountorin, jota käytämme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kolme tärkeintä syytä valintaan olivat:

Asiakasyrityksen toiminnan laajuuteen pohjautuva hinnoittelu, jolloin myös vasta perustetun yrityksen kustannukset ammattimaisesta taloushallinnon järjestelmästä ovat kohtuulliset.

 

Procountor Taloushallinto -paketit sisältävät rajattoman määrän käyttäjiä, jolloin lisenssit eivät rajoita taloushallinnon ohjelmiston täysimääräistä käyttöä.

 

Asiakasyritys voi maksutta varmuuskopioida Procountoriin tallennetun datan.

1.

2.

3.

© 2020 by Akauntu

Evästekäytäntö

Puhelin: 044 012 5802 | Sähköposti: konttori@akauntu.fi

Y-tunnus: 2522539-6