MITÄ ME TARJOAMME?

Koulutus ja konsultointi

Oletko laajentamassa toimintaasi? Mietitkö mistä saisit kustannustehokkaasti hankittua tietotekniset palvelut yrityksellesi tai yhdistyksellesi? Harkitsetko yhtiömuodon muuttamista tai uuden yrityksen perustamista? Askarruttaako jokin asia yrityksen tai yhdistyksen toiminnassa tai hallituksen päätöksenteossa? Haluatko kehittää toimintaa nykyistä paremmaksi? Oletko valmistelemassa esitystä tai materiaalia asiakkaille tai rahoittajille?

Jos kaipaat keinoja saavuttaaksesi tavoitteesi tai ratkaisua johonkin tiettyyn ongelmaan, anna meidän auttaa. Meiltä löytyy kokemusta johtamisesta ja hallitustyöskentelystä sekä yhdistyksissä että yrityksissä. Tarjoamme käytännönläheistä tukea ja apua aina esityksen materiaalin ulkoasun hiomisesta johdon päätöksenteon valmisteluun saakka. Me Akauntussa olemme valmiita auttamaan!

Meiltä saat myös lyhyitä tietoiskuja sekä kattavampia koulutuspaketteja muun muassa hallituksen jäsenten velvollisuuksista ja vastuista, sähköisten palveluiden hyödyntämisestä ja verotuksesta.

TUKEA JA APUA

Rahoitushakemus

Me autamme mielellämme sinua laatimaan yrityksesi tai yhdistyksesi rahoitushakemuksen. Meillä on kokemusta useamman start-up yrityksen alkuvaiheen onnistuneesta rahoitussuunnittelusta ja myös voittoa tavoittelemattoman yhdistystoiminnan rahoitushakemusten laatimisesta. Olipa hankkeesi pieni tai suuri, autamme suunnittelemaan hankkeen mielekkäällä tavalla ja laatimaan sen pohjalta hyvän rahoitushakemuksen.

Procountor-järjestelmä on loistava työkalu myös avustusten ja projektien talouden reaaliaikaiseen seurantaan.Esimerkiksi avustuksen ehtojen mukainen käyttö on helppo todentaa järjestelmästä saatavilla raporteilla.

© 2020 by Akauntu

Evästekäytäntö

Puhelin: 044 012 5802 | Sähköposti: konttori@akauntu.fi

Y-tunnus: 2522539-6