akauntu_logo234.jpg

Jotta sinäkin voit keskittyä työhön, jota rakastat.

Image by Lara Far

Ladattavat

Haluamme tarjota osaamistamme avoimesti kaikille, jotka sitä tarvitsevat. Toteutamme monia maksullisia palveluita yrityksille, yhdistyksille sekä yksityishenkilöille, mutta näiden palvelujen lisäksi voit halutessasi ladata Akauntun oppaita ja asiakirjapohjia maksutta käyttöösi. Emme vaadi sinulta edes sähköpostiosoitettasi maksuksi. Pyydämme vain, että kunnioitat aineiston käyttöehtoja, jotka näet tämän sivun alalaidasta. Toivottavasti maksutta tarjoamamme aineisto on hyödyllistä sinulle! 

Käyttöehdot

Tarjoamme asiakirjapohjia, malleja, oppaita ja muistilistoja sivuillamme vierailevien käyttöön. Huomioithan, että kaikki aineisto ei välttämättä sellaisenaan sovellu juuri sinun tapaukseesi, aineistossa voi olla virheitä tai aineisto ei välttämättä ole kaikilta osin ajan tasalla.

Pyrimme pitämään sivuillamme tarjoamamme aineisto mahdollisimman hyödyllisenä ja ajantasaisena. Mikäli havaitset aineistossa virheen tai sinulla on parannusehdotus, olemme kiitollisia, jos ilmoitat siitä meille.

Tarjoamaamme aineistoa saa tallentaa, tulostaa ja kopioida vapaasti. Aineistoa ei saa muuttaa, julkaista edelleen eikä sen jakamisesta saa periä maksua. Muutoskielto ei koske Word-muodossa tarjoamiamme asiakirjapohjia, joten niitä voit muokata tarpeeseesi soveltuvaksi.