MITÄ ME TARJOAMME?

Muut yritys- ja yhdistyspalvelut

Meillä on laaja kokemus ja osaaminen yrityksen ja yhdistysten vastuuhenkilöinä toimimisesta. Autamme laatimaan tarpeisiisi sopivan pääomalainan velkakirjan, teemme helppolukuisen esitteen uutuustuotteellesi tai etsimme yrityksellesi parhaiten sopivat tietotekniset ratkaisut. Mikäli emme osaa auttaa, löydämme yhteistyökumppaniverkostostamme varmasti jonkun, joka osaa.

Akauntu tilitoimisto sijaitsee Joensuussa, mutta tarjoamme palveluja asiakkaillemme ympäri Suomen. Tarjoamme palveluja yrityksesi elinkaaren kaikkiin vaiheisiin toiminnan perustamisesta toiminnan kehittämiseen tai kansainvälistymiseen. Voimme myös olla avuksi, kun suunnittelet toiminnan lopettamista tai myyntiä.

TERVETULOA YRITTÄJÄKSI

Yrityksen

perustamispalvelut

Yrittäjän polku on haastava ja joskus kivinenkin mutta sen kulkeminen on palkitsevaa ja opettavaista. Yrittäjät usein ovat onnellisempia kuin työntekijät, vaikka yrittäjät tavallisesti tekevätkin enemmän töitä. Palkkatyöstä yrittäjäksi siirtyminen tuo paljon vapautta ja vastuuta. Onneksi kaikkea ei tarvitse osata tai tehdä itse. Jos yrityksen perustamisen käytännön kuviot askarruttavat, me kerromme mielellämme niistä lisää.

Yrityksen perustamispalvelumme sisältää yksilöllisen neuvonnan ja palvelun sopivan yritysmuodon valinnasta lähtien. Autamme luomaan uuden yrityksen taloushallinnon rutiinit alusta saakka siten, että lakisääteiset yrittäjän velvoitteet voidaan hoitaa kätevästi. 

Olemme mielellämme avuksi kaikissa yrityksen perustamisen vaiheissa. Samalla saat meiltä kokemukseen perustuvaa ohjeistusta, vinkkejä ja tukea alkavalle yritystoiminnalle. Muista myös graafiset palvelumme. Autamme luomaan uuden yrityksesi ilmeen ammattimaiseksi heti alusta lähtien.

 

VIRTUAALIASSISTENTTI AVUKSESI

Sihteeripalvelut

Meistä kaikista varmasti välillä tuntuu siltä, että apukädet olisivat tarpeen. Silloin kun tarve on väliaikainen tai vaikkapa jatkuva mutta pienimuotoinen, ei useinkaan ole järkevää palkata uutta työntekijää. Voisiko arjen rutiineissa auttaa virtuaaliassistentti? Virtuaaliassistentti hoitaa etänä asiakkaan puolesta monipuolisesti erilaisia toimistopalvelu-, tietohallinto- ja viestintätehtäviä. 

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Melkeinpä mitä vaan mihin apua tarvitaan mutta esimerkiksi

laskutus, asiakirjojen ja raporttien puhtaaksikirjoitus, sanelujen purku, asiakirjaskannaus, uutiskirjeiden ja tiedotteiden tekeminen, kotisivujen ja somen päivittäminen, jäsen- ja asiakasrekistereiden tekeminen ja päivittäminen, hankintojen ja kilpailutusten toteuttaminen, postitus sekä sähköpostin ja ajanvarausten käsittely hoituvat meiltä näppärästi varmalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

Akauntu sihteeripalvelujen käyttäminen on joustavaa -  voit ostaa palveluja toimeksianto kerrallaan tai valita kuukausittaisen paketin tunteja ja apukäsiä käytettäväksi.

 

JA SITTEN JOTAIN IHAN MUUTA

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on visuaalista viestintää, ulkoasun suunnittelua, jossa yhdistyvät typografia, värit, valokuva ja muu kuvitus. Graafisen suunnittelun merkitys ei ole ainoastaan esteettinen, vaan ulkoasun pitää oikeasti myös toimia eli tukea ja viestiä haluttua tietoa ja mielikuvaa. Toimiva viestintä on tärkeä osa onnistunutta asiakaskokemusta.

Olipa tarpeesi jotain ihan uutta tai vanhan uudistamista, Akauntu ottaa huomioon sen, kuka sinä olet ja mitä haluat viestiä sekä keitä asiakkaasi ovat. Meiltä saat toimintasi tueksi visuaalista suunnittelua niin paperille (mm. lehdet, esitteet, käyntikortit ja lomakkeet) kuin myös sähköisesti. Kerro meille tarpeistasi ja ideoistasi ja luodaan yhdessä niistä toimiva ja aidosti näköisesi kokonaisuus. 

 

© 2020 by Akauntu

Evästekäytäntö

Puhelin: 044 012 5802 | Sähköposti: konttori@akauntu.fi

Y-tunnus: 2522539-6