Making a tattoo
akauntu_logo234.jpg

Jotta sinäkin voit keskittyä työhön, jota rakastat.

Miten meidän palvelut toimii? 

Tarjoamme kattavia ja monipuolisia taloushallinnon palveluita yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Hoidamme juoksevan kirjanpidon ja viranomaisilmoitusten lisäksi muun muassa palkanlaskentaa, säännöllisiä talousraportteja sekä liiketoiminnan oikeudellista, sopimuksellista ja verotukseen liittyvää neuvontaa.

 

Suunnittelemme mielellämme kanssasi sellaisen palveluiden kokonaisuuden, joka palvelee parhaiten tarpeitasi. Olemme lisäksi valmistelleet myös palvelupaketteja, jotka tekevät palveluidemme ostamisesta helppoa. Yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille tarjotuista palveluista löydät tarkemmin tietoa klikkaamalla alla olevia kuvalinkkejä.

Asiakas

Akauntu

Procountor

Akauntun palvelut tuotetaan yhteistyössä Akauntun ja asiakkaan välillä Procountor ohjelmistoja hyödyntäen. Kun olet huolehtinut asianmukaisen kirjanpitoaineiston toimittamisesta Akauntulle, voit keskittyä juuri niiden töiden tekemiseen, joista nautit eniten. Kun Akauntu hoitaa taloushallinnon palvelukokonaisuuden sovitun mukaisesti, voit huoletta keskittyä oman liiketoimintaasi. Meidän palvelumme hinta on aina läpinäkyvä ja reilu.

 

Finagon ohjelmistojen avulla voit asiakkaana seurata oman toimintasi taloudellista tilannetta sekä kirjanpidon etenemistä reaaliaikaisesti. Meille on myös tärkeää, että asiakkaamme ymmärtävät talouttaan joten vastaamme mielellämme kysymyksiin ja autamme lukemaan taloushallinnon raportteja. Palvelumme ovat täysin sähköiset, joten tiedon ja materiaalien toimittaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Tällä kokonaisuudella pystymme tuottamaan parasta mahdollista palvelua, jossa huolehdimme taloushallinnon sujumisesta ja samalla mahdollistamme asiakkaillemme oman talouden seuraamisen. Tämä yhteystyömalli soveltuu suurimmalle osalle asiakkaistamme. 

PProcountor_a+_Hopea-partneri_Blue_RGB.p
 
Laptop

Meille Akauntussa on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja asiakkaamme tuntevat meidät. Näin voimme tarjota aina laadukasta ja henkilökohtaista palvelua sekä pidämme mahdollisimman matalana kynnyksen kysyä kysymyksiä.

Lue täältä lisää meidän tarinasta ja toiminnasta, niin tulemme tutummiksi jo ennen ensimmäistä tapaamistamme. Kerromme mielellämme lisää ja haluaisimme ehdottomasti kuulla myös teidän toiminnasta ja tavoitteista.