Miksi valintamme on Procountor?

Valitsimme Procountor-ohjelmistot omaksi ja asiakkaidemme taloushallintoympäristöksi niiden monipuolisuuden, johdonmukaisuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Procountor skaalautuu hyvin erilaisiin tarpeisiin ja tarjoaa älykkäitä ratkaisuja sujuvoittamaan niin asiakkaan kuin tilitoimistonkin arkea. Koska Procountorin hinnoittelumalli perustuu tositteiden määrään, monipuolisen taloushallinnon järjestelmän hyödyntäminen ei edellytä asiakkailtamme suuria kertainvestointeja tai käyttäjämäärän rajaamista. 

Erikoistuminen Procountoriin mahdollistaa meille yhden ohjelmiston ominaisuuksien syvällisen osaamisen, joten voimme hyödyntää Procountoria tehokkaasti. Jatkuva ja säännöllinen Procountorin käyttö ja kouluttautuminen pitää osaamisemme ajantasaisena. Neuvomme myös asiakkaitamme ohjelmiston käytössä ja autamme heitä saamaan parhaan hyödyn Procountorin monipuolisista ominaisuuksista. 

Procountor mahdollistaa nykyaikaisen täysin sähköisen taloushallinnon. Älykkäät ominaisuudet nopeuttavat kirjanpidon prosesseja ja mahdollistavat lähes reaaliaikaisen taloustiedon hyödyntämisen ajasta ja paikasta riippumatta.

Maksatus ja reskontrat

Voit maksaa laskut suoraan Procountorissa ilman verkkopankkiin kirjautumista tai sinne tietojen syöttämistä. Pysyt myös helposti ajan tasalla yrityksesi myynti- ja ostolaskujen tilanteesta, kun maksuliikenteen tilanne näkyy selkeästi Procountorissa.

Laskutus

Procountorin kautta lähetät omalla logollasi varustetut laskut kätevästi asiakkaillesi joko yksitellen tai massana, heti tai ajastetusti. Oli kyseessä sitten verkkolasku, sähköpostilasku tai paperilasku, lähettäminen onnistuu yhtä helposti parilla klikkauksella.

Asiakkaan ympäristö

Kirjanpito tehdään yleensä asiakkaan omassa Procountor-ympäristössä. Ohjelmistosta tehty sopimus on asiakkaan ja ohjelmistotalon välinen, eikä ohjelmiston käyttö siten ole riippuvaista mistään tietystä tilitoimistosta. 

Viranomaisilmoitukset

Viranomaisilmoitukset, kuten vero- ja tulorekisteri-ilmoitukset, pystytään lähettämään Procountorista suoraan. Kun tietoja ei siirretä ilmoituksille käsin, virheriski pienenee ja ilmoitusten tietojen perustuminen kirjanpitoon on helposti todennettavissa.

Palkanlaskenta

Procountorissa hoituu samassa paikassa niin palkkojen laskenta, maksaminen ja ilmoittaminen kuin myös palkkalaskelmien lähettäminen. Monille yritykselle palkkakustannukset ovat toiminnan merkittävin kuluerä, joten sen näkyminen kirjanpidon luvuissa on tärkeää. 

Raportointi

Hyödyntämällä sisäisessä ja ulkoisessa laskennassa Procountorin kattavia ja monipuolisia raportointityökaluja saat tärkeää tietoa päätöksenteon tueksi. Pääset milloin tahansa tarkastelemaan yrityksesi taloustilannetta. Procountorista lataat kätevästi tiedot myös Exceliin tai muihin ohjelmiin.

100 % sähköisyys

Sähköisessä taloushallinnossa kaikki hoituu ilman ensimmäistäkään paperilappua. Päällekkäinen työ ja riski virheisiin vähenee, koska parhaimmillaan tieto syötetään järjestelmään vain kerran. Tieto päivittyy nopeasti, jopa lähes reaaliaikaisesti, ja on kaikkien toimijoiden hyödynnettävissä heti.

Helppo yhteiskäyttö

Procountor tukee joustavaa yhteistyötä asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Procountor Taloushallintoon voidaan antaa käyttöoikeudet kaikille, jotka niitä tarvitsevat ilman lisämaksua. Procountorissa tarkastus- ja hyväksyntäkierto on helppoa ja nopeaa. Myös toiminnantarkastus tai tilintarkastus onnistuu vaivatta.

Kumpi Procountor-ohjelmisto sopisi sinulle?

Akauntu tarjoaa taloushallinnon palveluita pääasiassa Procountor Taloushallinto ja Procountor Solo -ohjelmistoilla. Ohjelmistot palvelevat hyvin laajaa käyttäjäkuntaa, joten jompikumpi näistä kahdesta sopii todennäköisesti hyvin myös sinun tarpeisiisi. Nimensä mukaisesti Procountor Solo on tarkoitettu yksinyrittäjille ja Procountor Taloushallinto sopii mainiosti yhdistyksille ja yrityksille, joissa on useampia toimijoita.

Procountor kirjautuminen.jpg

Älykäs Procountor Taloushallinto

Procountor Taloushallinto on paljon enemmän kuin pelkkä kirjanpito-ohjelma. Tällä ohjelmistolla hoidat keskitetysti käytännössä kaiken yrityksesi taloushallinnon. Ohjelmiston kautta lähetät, vastaanotat, tarkistat ja maksat laskut sekä näet talouden tilanteen lähes reaaliaikaisesti. Ohjelmiston kattavat raportointityökalut auttavat tekemään tietoon pohjautuvia päätöksiä.

Procountor Taloushallinto skaalautuu tarpeiden mukaan. Yhteiskäyttöisessä ohjelmistossa voit joustavasti valita miten paljon tai vähän taloushallinnon työstä teet itse. Siksi suosittelemme Procountor Taloushallintoa sekä niille, jotka haluavat antaa kaiken taloushallinnon työn meidän hoidettavaksi, että myös niille, jotka haluavat aktiivisesti johtaa oman yhteisön taloushallintoa ja olla mukana myös talouspuolen tehtävissä. Tämä ohjelmisto sopii lähtökohtaisesti lähes kenelle tahansa sen monipuolisuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta. Lisäksi täydentämällä tuotepakettia Mini -mobiilisovelluksella saat monet taloushallinnon rutiinit hoidettua suoraan puhelimesta.

1

2

Procountor Solo yksinyrittäjän taloushallintoon

Procountor Solo on yksinyrittäjille tarkoitettu erittäin helppokäyttöinen ohjelmisto, jonka avulla voit hoitaa toiminimen tai pienen osakeyhtiön taloushallintoa yhdessä Akauntun asiantuntijoiden kanssa. Procountor Solosta lähetät laskut asiakkaillesi, maksat yrityksellesi saapuneet laskut sekä toimitat kuukausittain tositteet meille kirjanpidon laatimista varten. Procountor Sololla voit heti kuvata kuitit kirjanpitoon, joten niiden toimittaminen meille ei pääse unohtumaan. 

Lisätietoa Accountor Finagolta:

Procountor Solo

Procountor Solon hinnasto

Kirjanpitoa myös ilman Procountoria

Jos Procountor-asiakkuus ei jostain syystä vaikuta sopivalta vaihtoehdolta, voimme toteuttaa taloushallinnon palvelut myös Akauntun ohjelmistoympäristössä. Silloinkin aineisto toimitetaan meille sähköisessä muodossa. Sovimme yhdessä tietoturvalliset tavat aineiston toimittamiseksi. Tämä vaihtoehto sopii lähinnä silloin, kun asiakkaan toiminta on pienimuotoista tai vasta alkamassa eikä hyväksyntäkierrolle tai yhteiskäyttöominaisuuksille ole tarvetta. Kiinteä kuukausittainen ohjelmistomaksu on sama riippumatta tositteiden määrästä. 

Ohjelmistokulu 18 € / kk

Hintoihin lisätään ALV