Women at work
akauntu_logo234.jpg

Jotta sinäkin voit keskittyä työhön, jota rakastat.

Miten voimme palvella yhdistystä? 

Yhdistyksissä usein riittää tekemistä ja vapaaehtoisten aika on arvokasta. Välillä yhdistystoiminnassa tuleekin vastaan tilanteita, joissa ulkopuolisen avun käyttäminen säästäisi huomattavasti aikaa, energiaa ja hermoja. Meillä Akauntun yrittäjillä on laaja ja monipuolinen kokemus myös yhdistystoiminnasta. Yhdistyksen kirjanpidon lisäksi voimme auttaa monissa yhdistysoikeudellisissa kysymyksissä tai vaikka  talousarvion laadinnassa. Tarvittaessa voimme myös osallistua hallituksen tai yhdistyksen kokoukseen ja esitellä esimerkiksi tilinpäätöksen tai talousarvion.

Smiling men at work

Avustushakemukset, avustuspäätöksen edellyttämä kirjanpito ja avustusten käytön raportointi on meille tuttua. Voimme olla avuksi näissä ja monissa muissa yhdistyksen taloushallintoon liittyvissä tehtävissä.

Olemme koostaneet valmiiksi muutamia eri palvelupaketteja, jotka sopivat erikokoisille yhdistyksille. Pakettien avulla saatte käsityksen palveluistamme ja niiden hinnoittelusta sekä hankitte helposti yhdistykselle sopivan palvelukokonaisuuden. Olemme valmiita palvelemaan asiakkaitamme myös yksilöllisesti. Pystymme tarjoamaan palveluita laajalti yhdistyksenne tarpeiden mukaan. 

Asiakkuuden aloittaminen meidän kanssa on helppoa.

Kun olemme löytäneet teille parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden, teemme palvelusopimuksen ja perustamme uuden asiakkuuden. Hoidamme tarvittavat ohjelmistot ja käyttöoikeudet kuntoon, jonka jälkeen päästään arjen askareisiin. Tarjoamme kattavat ohjeistukset muun muassa aineiston toimittamiseen, jolloin ette jää yksin pohtimaan yhdistyksenne vastuita. Olemme saatavilla puhelimitse ja sähköpostitse ilman lisäkustannuksia ja toivommekin yhteydenpitomme olevan avointa ja tiivistä.

tilitoimisto

Puhelin

044 012 5802

Sähköposti

konttori@akauntu.fi

Osoite 

Länsikatu 15

80110 Joensuu

Untitled-1.png
Smiling woman