Jotta sinäkin voit keskittyä työhön, jota rakastat.

Akauntu Oy

Akauntun ydintä ovat tilitoimisto- ja asiantuntijapalvelut. Palvelemme pieniä yrityksiä ja yhdistyksiä ympäri Suomen sähköisen taloushallinnon puitteissa. Etenemme kuitenkin koko ajan kohti digitaalista taloushallintoa. Siinä johonkin järjestelmään kerran syötetty tieto siirtyy ilman käsin tehtävää työtä kaikkiin tarvittaviin järjestelmiin. Hyödynnämme automatiikkaa ja teknisiä rajapintoja aina kun mahdollista. Suurin osa asiakkaistamme ovat pieniä yhden tai muutaman yrittäjän osakeyhtiöitä, yhdistyksiä ja toiminimiyrittäjiä. Tarjoamme palveluja myös yksityisille työnantajille.

Akauntun taustalta löytyy kolme yrittäjää ja monipuolista osaamista. Yritys on perustettu vuonna 2021, mutta kokemusta yrittäjillä on jo pidemmältä ajalta. Akauntun toiminnan perusajatuksena on halu olla enemmän kuin vain lakisääteiset velvollisuudet täyttävä kirjauspalvelu. Haluamme tehdä merkityksellistä työtä laadusta tinkimättä ja olla mukana auttamassa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteitaan. 

 

Akauntun yrittäjät

IMG_20210511_111918_ed_edited_edited_edi

Joonas

Jenni

Peeta

Akauntu Oy rakentuu kolmen yrittäjän unelmalle tehdä työtä, jolla on merkitystä, josta voi nauttia ja olla ylpeä. Jokaisella Akauntun yrittäjällä on erilainen tausta ja osaaminen – yhdessä olemme enemmän kuin osaamisiemme summa. 

Peeta ja Jenni Piiparinen toimivat alun perin yrittäjinä kansainvälisen kaupan alan yrityksessä, jossa laadukkaan taloushallinnon kumppanin tarve oli kriittinen.

"Kokeilimme itse yrittäjinä useampaakin tilitoimistoa, emmekä kokeneet saavamme sellaista palvelua mitä tarvitsimme ja mistä maksoimme", Peeta muistelee.

 "Meillä oli varmasti huonoa tuuria, mutta tästä turhautumisesta se ajatus alun perin lähti, että mehän sitten opettelemme tekemään nämä asiat kokonaan itse ja me tehdään se kunnolla", Jenni naurahtaa ja jatkaa, "Nälkä kasvoi syödessä ja pian huomasimme, että tämä onkin se asia, johon me haluamme oikeasti sukeltaa." 

Kiinnostus taloushallinnosta sai kouluttautumaan alalle ja opintojen aikana Piipariset tutustuivat Joonas Korhoseen. Koska kolmikon kiinnostuksen kohteet ja osaamiset täydensivät toisiaan hyvin, viisaat päät päätettiin lyödä yhteen ja näin syntyi Akauntu Oy.  

Hommat hoitaa siis nää tyypit:

Kuopio

IMG_20210209_115900_edited1211.png

Joonas Korhonen

Yrittäjä, toimitusjohtaja

Joonas nauttii työstä hallinnon, myynnin ja markkinoinnin parissa. Hän vastaa asiakkuuksien hoidosta ja on se ihminen, joka tietää parhaiten tarjoamistamme palveluista ja niiden paketoinnista sekä muutenkin Akauntun hinnoittelusta. Joonas usein onkin se, joka meillä vastaa puheluihin ja tulee siten uusille asiakkaille ensimmäisenä akauntulaisena tutuksi. 


Joonaksen tausta on myynnin sekä taustaprosessien tuotannon ja kehityksen puolelta. Hänen kiinnostuksensa painottuu juuri liiketoiminnan kehittämiseen ja hän on oiva tyyppi, jos kaipaat sparraajaa, jonka kanssa pallotella uusia ideoita. Joonaksella on kykyä nähdä isompiakin kokonaisuuksia, joten häneltä saat varmasti apua ja tukea, kun suunnittelet yrityksen seuraavia askelia. 


Vapaa-ajallaan brasilialaista jujutsua harrastava mies painii töissä ongelmien parissa vain kuvaannollisesti, joten ei huolta, Akauntun asiakaspalvelu tapahtuu ilman lukkoja ja kuristuksia. Älä epäröi ottaa Joonakseen yhteyttä varsinkaan silloin, kun toiminnassasi tapahtuu muutoksia. Parhaan hyödyn tietysti saat, kun olet yhteydessä jo suunnitteluvaiheessa!

Akauntu logo

Jätä yhteydenottopyyntö

lomakkeella

Lähesty sähköpostilla

myynti@akauntu.fi

Pirauttele puhelimella

044 012 5802

 

Yllätä kirjepostilla

Akauntu Oy

Länsikatu 18

80110 Joensuu

Varaa maksuton

etätapaaminen

pistäppä viesti

niin myö otetaan piakkoin yhteyttä!

* Pakollinen