Woman writing
akauntu_logo234.jpg

Jotta sinäkin voit keskittyä työhön, jota rakastat.

Miten voimme palvella yrittäjää? 

Me Akauntussa voimme helpottaa yrittäjän arkea hoitamalla ne taloushallinnon osa-alueet, joihin yrittäjän itse ei ole mielekästä käyttää aikaansa. Kokemuksesta tiedämme, että yrittäjän aika on arvokasta ja sitä kannattaa käyttää tehokkaasti. Vaikka kannustamme yrittäjiä sisäistämään yrityksensä ajantasaisen taloudellisen tilanteen, useimmiten esimerkiksi kirjanpidon tai arvonlisäverotuksen yksityiskohtien pohtimisen ja opiskelun sijasta yrittäjän aikaa kannattaa käyttää myynnin kasvattamiseen tai jopa ihan lepäämiseen.

Men at work

Helpotamme yrittäjän arkea hoitamalla taloushallinnon rutiinityöt. Akauntun asiakkaana saat myös asiantuntevaa apua haastavissakin tilanteissa. Parhaan hyödyn osaamisestamme saat, kun otat meihin yhteyttä jo ennen yrityksen perustamista, koska silloin voimme olla avuksi jo yrityksen suunnitteluvaiheessa. Meiltä saat apua myös avustusten ja lainojen hakemisessa tarvittavien suunnitelmien ja laskelmien laadintaan. Kun tulee voitonjaon aika, autamme myös verosuunnittelussa.

Suurin osa asiakkaistamme ovat mikrokokoisia osakeyhtiöitä, joka on tyypillisin yritysmuoto ja -koko Suomessa. Erityistä osaamista meillä on kasvuhakuisten nuorten yritysten kirjanpidosta.

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme aina yksilöllisesti laaditun palvelupaketin puitteissa. Olemme koostaneet valmiiksi muutamia esimerkkejä erilaisista palvelupaketeista, joiden avulla saat käsityksen palveluistamme ja niiden hinnoittelusta. Ota yhteyttä Joonakseen, kun toiminnassasi tapahtuu muutoksia ja ajantasaistamme mielellämme palvelut sopimaan uuteen tilanteeseesi.

Asiakas

Akauntu

Procountor

Asiakkuuden aloittaminen meidän kanssa on helppoa.

Kun olemme löytäneet sinulle parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden, teemme palvelusopimuksen ja perustamme uuden asiakkuuden. Hoidamme tarvittavat ohjelmistot ja käyttöoikeudet kuntoon, jonka jälkeen päästään arjen askareisiin. Tarjoamme kattavat ohjeistukset muun muassa aineiston toimittamiseen, jolloin sinun ei tarvitse jäädä yksin pohtimaan omia vastuitasi. Olemme saatavilla puhelimitse ja sähköpostitse ilman lisäkustannuksia ja toivommekin yhteydenpitomme olevan avointa ja tiivistä.

tilitoimisto

Puhelin

044 012 5802

Sähköposti

konttori@akauntu.fi

Osoite 

Länsikatu 15

80110 Joensuu

Untitled-1.png
Smiling woman