MITÄHÄN TÄMÄ MAKSAA?

Hinnoittelu

Teemme normaalisti työmme pakettihinnoitteluna, jolloin maksat sovituista tehtävistä kiinteän kuukausihinnan. Tarjoamme paketit siten, että ne sisältävät kaiken tarvittavan emmekä veloita esimerkiksi tilinpäätöksistä tai veroilmoituksista erikseen. Näin pystyt ennakoimaan taloushallinnon kustannukset luotettavasti koko tilikauden ajalle. Esimerkiksi yksinyrittäjän pakettihinta on edullisimmillaan 48 euroa kuukaudessa. Pyydä tarjous!

Sovitun paketin ulkopuoliset lisätyöt veloitamme erikseen sovittavalla tavalla tai tuntiveloituksena seuraavasti:

Perustuntiveloitus 58 e / h

Tuntiveloitus vaativasta työstä (verosuunnittelu, investointilaskelmat ym.) 76 e / h

Alle kahden arkipäivän sisällä tehtäviin töihin lisätään kiirelisä 58 e.

Graafisen suunnittelun ja sihteeripalvelujen hinnat riippuvat mm. työn laajuudesta, annetusta materiaalista ja työhön käytetystä ajasta. Ota yhteyttä, teemme mielellämme sinulle tarjouksen.

Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero.

Soita 
044 012 5802
Kerromme
mielellämme
lisää.

TILITOIMISTON VALINTA

Miksi Akauntu?

Ihminen käyttää keskimäärin kolmasosan elämästään tekemällä työtä. Ei siis ole aivan merkityksetöntä, millä fiiliksellä me olemme töissä. Meille Akauntussa on tärkeää tehdä työtä yrittäjälähtöisesti ja tehdä arjesta mukavampaa meille kaikille.

Voit olla huoletta, koska taloushallinnostasi vastaa jatkuvasti kouluttautuva ammattilainen. Vastaamme työmme laadusta ja voimme hyödyntää laajaa asiantuntijaverkostoamme myös sinun avuksesi.

 

Huolehdimme siitä, että sovitut asiat tehdään ajallaan, tehokkaasti ja oikein. Haluamme toimia avoimesti, tuoda asiakkaillemme aitoa hyötyä ja ymmärrystä talouden numeroihin.

 

Meillä tiedät etukäteen mitä ja mistä maksat. Asiat sovitaan selkeästi ja sovitusta pidetään kiinni. Tilanteen muuttuessa yllättäen pystymme usein toimimaan joustavasti ja asiakasta ennalta tiedottaen.

1.

2.

3.

© 2020 by Akauntu

Evästekäytäntö

Puhelin: 044 012 5802 | Sähköposti: konttori@akauntu.fi

Y-tunnus: 2522539-6