Bicycle Workshop
esimerkki.png

Toiminimiyrittäjä

Keskimäärin 15 tositetta kuukaudessa

Vain kotimaan ostoja ja myyntejä

Oma-aloitteisten verojen

veroilmoitus neljännesvuosittain

Esimerkkihinta:

alkaen 56 € / kk

Tilinpäätöksen ja tuloveroilmoituksen kanssa:

alkaen 92 € / kk

Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero. 

 
 

Akauntun hinnoittelu

Akauntun tilitoimistopalvelut jakautuvat perus- ja lisäpalveluihin. Peruspalvelut sisältävät taloushallinnossa tyypillisiä ja usein säännöllisesti toistuvia tapahtumia kuten juoksevaa kirjanpitoa, alv-käsittelyjä ja -ilmoituksia, palkanlaskentaa sekä tilinpäätöstyötä. Eli juuri sitä työtä mistä tilitoimiston arki yleensä pitkälti koostuu. 

Hinnoitteluumme vaikuttaa se, millä periaatteella Akauntun tarjoamat palvelut laskutetaan. Peruspalvelut laskutetaan yleensä tapahtumakohtaisesti, jolloin ne skaalautuvat liiketoimintasi kehityksen mukana samassa tahdissa. Lisäpalvelut taas perustuvat yleensä tuntityöhön ja niiden tehtävänä on usein joustavasti täydentää Akauntun peruspalveluja. Esimerkiksi kaikkia palvelutarpeita ei voida täysin ennustaa tai niistä ei olisi mielekästä maksaa kuukausittain, kun tarve ei ole jatkuva. Lisäpalveluilla helpotamme asiakkaamme arkea.

Toimintasi mukaan luotu kiinteä pakettihinta

 
Happy Painter

alk. 39 € / kk

Akauntulla arvostamme ennustettavuutta ja ymmärrämme, että asiakkaillemmekin on tärkeää ennustaa taloushallinnon kustannuksia. Siksi julkaisemme hinnastomme läpinäkyvästi verkkosivullamme. Tarjoamme myös asiakkaillemme mahdollisuutta hinnastoa edullisempiin kuukausipaketteihin. Silloin kokoamme yhdessä asiakkaan kanssa muun muassa liiketoiminnan laajuuden ja työmäärän perusteella kuukausittain toistuvan palvelupaketin edullisempaan pakettihintaan. Kuukausihintaan voidaan paketoida esimerkiksi palkkalaskelmia, ilmoituksia ja tilinpäätöstyötä, jolloin kustannukset jakautuvat ennustettavasti ja tasaisesti koko vuoden ajalle. 

Palvelukokonaisuus rakennetaan kunkin asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaan yksilöllisesti. Palvelupakettia on helppo päivittää, jolloin palvelumme seuraavat toiminnan kasvua ja saat taloushallinnollesi aina parhaan hinnan. Hyvin liiketoimintaasi vastaava kiinteä pakettihinta on lähes aina edullisempi vaihtoehto kuin vastaavien palveluiden ostaminen tuntityönä tai ilman paketointia. 

Tarpeen mukaan mukautuvat palvelut

alk. 19 € / kk

Liiketoiminnan alussa saattaa olla vaikeaa arvioida, kuinka paljon kuukaudessa syntyy tositteita tai milloin esimerkiksi palkanlaskenta on mahdollista tehdä säännöllisesti. Palvelupakettiin sitoutuminen ei välttämättä tunnu silloin ajankohtaiselta ja täysin tapahtumien sekä työn määrästä riippuva hinnoittelu toimii muuttuvassa arjessa parhaiten. Palveluja voidaan tehdä myös tuntiveloituksella, mutta työmäärään ja -aikaan perustuva tapahtumakohtainen hinnoittelumme on yleensä edullisempi vaihtoehto. 

Käytön mukaan mukautuvassa tosite- ja tuntiperusteissa hinnoittelussa maksat vain niistä palveluista, joita todella käytät. Hiljaisena kuukautena selviät edullisimmillaan vain 19 euron kuukausimaksulla, mutta esimerkiksi tilinpäätöksen valmistuttua lasku on luonnollisesti suurempi ison työkokonaisuuden valmistuttua. Yleensä kun liiketoiminta vakiintuu myös tositemäärät jossain määrin tasaantuvat ja palvelupaketin hyödyntäminen on edullisempi vaihtoehto. Paketti saattaa olla edullisempi vaihtoehto silloinkin, kun yrityksesi toiminta on sesonkiluonteista.

Kerro meille palvelutarpeistasi, niin laskemme mitä taloushallinto tulisi maksamaan eri hinnoitteluvaihtoehdoilla. Näin voit valita sinulle parhaiten sopivan hinnoittelumallin. 

 

Palveluidemme lisäksi asiakkaamme tekevät oman tilauksen Procountor Taloushallinto tai Procountor Solo -ohjelmistosta.

Procountor-asiakkuus ei ole välttämätöntä asiakkaille, joiden toiminta on vielä pienimuotoista. Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä sinulle parhaiten sopiva kokonaisuus.

Tilitoimistopalvelujen hinnasto