top of page

Tilitoimisto
sujuvampaan arkeen

Akauntun hinnoittelu

Akauntun tarjoamien palvelujen hintaan vaikuttaa se, mitä palveluiden käytöstä sovitaan. Akauntun palveluja voi käyttää mukautuvasti, jolloin hinta muodostuu kuukausimaksusta ja käytetyistä palveluista tuntihinnoittelulla. Palvelut voidaan myös paketoida mukautuvaa hinnoittelua edullisempaan kiinteään kuukausihintaan. Liiketoimintasi laajuutta vastaava kiinteä pakettihinta on lähes aina edullisin vaihtoehto. Kerro meille palvelutarpeistasi, niin laskemme mitä taloushallinto tulisi maksamaan eri hinnoitteluvaihtoehdoilla. Näin voit valita sinulle parhaiten sopivan hinnoittelumallin. 

Toimintasi mukaan luotu kiinteä pakettihinta

Pakettina
Happy Painter

alk. 49 € / kk

Me Akauntulla arvostamme ennustettavuutta ja ymmärrämme, että asiakkaillemmekin on tärkeää ennustaa taloushallinnon kustannuksia. Kiinteähintaisiin kuukausipaketteihin voidaan paketoida esimerkiksi palkkalaskelmia, ilmoituksia ja tilinpäätöstyötä, jolloin kustannukset jakautuvat ennustettavasti ja tasaisesti koko vuoden ajalle. 

 Palvelukokonaisuus rakennetaan kunkin asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaan yksilöllisesti. Palvelupakettia on helppo päivittää, jolloin palvelumme seuraavat toiminnan kasvua ja saat taloushallinnollesi aina parhaan hinnan. 

Tarpeen mukaan mukautuvat palvelut

alk. 20 € / kk

Liiketoiminnan alussa saattaa olla vaikeaa arvioida tositemääriä tai milloin esimerkiksi säännöllinen palkanlaskenta on mahdollista. Mukautuva tuntiperusteinen hinnoittelu sopii silloin, kun liiketoiminta on hyvin pientä tai epäsäännöllistä. Hiljaisena kuukautena selviät edullisimmillaan vain 20 euron kuukausimaksulla.

Liiketoiminnan vakiintuessa palvelupaketin hyödyntäminen on yleensä edullisempi vaihtoehto. Huomaa, että pakettihinnoittelu saattaa olla edullisempi vaihtoehto silloinkin, kun yrityksesi toiminta on sesonkiluonteista.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä sinulle parhaiten sopiva kokonaisuus.

Mukautuva

Tilitoimistopalvelujen hinnasto

Hinnasto
bottom of page