Akauntu tilitoimisto logo

Jotta sinäkin voit keskittyä työhön, jota rakastat.

Akauntun asiakirjapohjat

Asiakirjapohjien hyödyntäminen on yksi hyvä tapa nopeuttaa ja helpottaa niin yrittäjän kuin myös yhdistystoimijan arkea. Akauntun selkeät ja yhtenevällä tyylillä tehdyt pohjat ovat maksutta käytettävissäsi. Sisältöoppaistamme löydät aina tarkempaa tietoa asiakirjan rakenteesta ja sisällöstä. Tutustu täältä Akauntun tarjoaman materiaalin käyttöehtoihin.

Hallituksen kokouksen pöytäkirja

Hallituksen kokouksen
pöytäkirja

Hallituksen kokouksesta kannattaa aina laatia pöytäkirja, josta ilmenee mitä asioita kokouksessa on käsitelty ja mitä niistä on päätetty. Lataa käyttöösi Akauntun tarjoama selkeä pöytäkirjapohja ja tsekkaa alta myös näppärä pdf-muotoinen sisältöopas!

Varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirja

Varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirja

Osakeyhtiölaki velvoittaa järjestämään varsinaisen yhtiökokouksen kuuden kuukauden sisällä tilikauden päättymisestä ja määrittelee pitkälti  kokouksen sisältöäkin. Ota käyttöön Akauntun kätevä pöytäkirjapohja ja kurkkaa myös selkeyttävä sisältöopas!

Osakkeenomistajien yksimielinen päätös

Osakkeenomistajien yksimielinen päätös

Yhtiökokouksen järjestämisen sijaan osakkeenomistajat voivat päättää yhtiökokoukselle kuuluvasta asiasta  yksimielisellä päätöksellä. Lataa käyttöösi Akauntun tarjoama näppärä asiakirjapohja ja lukaise myös pdf-muotoinen sisältöopas!