top of page

Akauntun asiakirjapohjat

Tarjoamme kaikille verkkosivujemme vierailijoille maksuttomia asiakirjapohjia yleisimpiin asiakirjoihin, joihin yrittäjät ja yhdistysten vastuuhenkilöt usein törmäävät.


Huomioithan materiaalin käyttöehdot. Huomioithan myös, etteivät asiakirjapohjat välttämättä sovellu sellaisenaan juuri sinun tapaukseesi. Näitä materiaaleja saat hyödyntää vapaasti omassa käytössäsi, mutta muutosten tekeminen tai julkaiseminen uudelleen ilman lupaa on kielletty. Muutoskielto ei koske Word-muodossa tarjoamiamme asiakirjapohjia, joten niitä voit muokata tarpeeseesi soveltuvaksi.


Toivottavasti maksutta tarjoamamme aineisto on sinulle hyödyllistä! 

Hallituksen kokouksen pöytäkirja
Hallituksen kokouksen
pöytäkirja

Hallituksen kokouksesta kannattaa aina laatia pöytäkirja, josta ilmenee mitä asioita kokouksessa on käsitelty ja mitä niistä on päätetty. Lataa käyttöösi Akauntun tarjoama selkeä pöytäkirjapohja ja tsekkaa alta myös näppärä pdf-muotoinen sisältöopas!

Varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirja
Varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirja

Osakeyhtiölaki velvoittaa järjestämään varsinaisen yhtiökokouksen kuuden kuukauden sisällä tilikauden päättymisestä ja määrittelee pitkälti  kokouksen sisältöäkin. Ota käyttöön kätevä pöytäkirjapohja ja kurkkaa myös selkeyttävä sisältöopas!

Osakkeenomistajien yksimielinen päätös
Osakkeenomistajien yksimielinen päätös

Yhtiökokouksen järjestämisen sijaan osakkeenomistajat voivat päättää yhtiökokoukselle kuuluvasta asiasta  yksimielisellä päätöksellä. Lataa käyttöösi Akauntun tarjoama näppärä asiakirjapohja ja lukaise myös pdf-muotoinen sisältöopas!

bottom of page