top of page

Käyttöehdot

Haluamme tarjota osaamistamme avoimesti kaikille, jotka sitä tarvitsevat. Toteutamme monia maksullisia palveluita yrityksille, yhdistyksille sekä yksityishenkilöille, mutta näiden palvelujen lisäksi voit halutessasi ladata Akauntun oppaita ja asiakirjapohjia maksutta käyttöösi. Emme vaadi sinulta edes sähköpostiosoitettasi maksuksi. Pyydämme vain, että kunnioitat aineiston käyttöehtoja. 


Tarjoamme asiakirjapohjia, malleja, oppaita ja muistilistoja sivuillamme vierailevien käyttöön. Huomioithan, että kaikki aineisto ei välttämättä sellaisenaan sovellu juuri sinun tapaukseesi, aineistossa voi olla virheitä tai aineisto ei välttämättä ole kaikilta osin ajan tasalla.


Pyrimme pitämään sivuillamme tarjoamamme aineiston mahdollisimman hyödyllisenä ja ajantasaisena. Mikäli havaitset aineistossa virheen tai sinulla on parannusehdotus, olemme kiitollisia, jos ilmoitat siitä meille.


Tarjoamaamme aineistoa saa tallentaa, tulostaa ja kopioida vapaasti. Aineistoa ei saa muuttaa, julkaista edelleen eikä sen jakamisesta saa periä maksua. Muutoskielto ei koske Word-muodossa tarjoamiamme asiakirjapohjia, joten niitä voit muokata tarpeeseesi soveltuvaksi. 

Toivottavasti maksutta tarjoamamme aineisto on sinulle hyödyllistä! 

bottom of page